Vid's

Selasa, 18 Disember 2007

I'm back !!!!!!!

Salam semua,

fuyoo....dah lama rupanya tak update blog :) Sejak kerja tempat baru nih, agak bz sikit...nak aligned balik semua yg dah ter'lari'...Alhamdulillah, semuanya ok…Banyak task baru yg Boss aku assigned kat aku, hopefully semuanya dapat aku settlekan. Insya-Allah kalu takde apa-2 hal, aku akan ambil CISSP exam tahun depan (budgeted by company)…Baby Yasmine dah buleh berjalan / lari-2..hadoiii mcm main kejar-2 plak ngan dia (buleh kurus nih) Yusryzal dah tak sabar nak pegi sekolah (darjah 1). Abang dia, Yusry…turun kelas plak. Aiseh, ini silap aku gak, tak begitu baik mengajar dia subject sekolah. So tahun 2008, aku nak hantor dia gi tiusyen + ngaji. Tahun lepas tak dapat full…sebab aku pun kerja tak full…

Tadi gi chap teh ngan sahabat aku, Afat. Alhamdulillah, dia pun business pun dah ok. Aku rancang nak JV ngan dia nanti bila aku ada sen lebih…buleh tambah duit poket.

Okies…nanti ada masa aku update lagik.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hello, i emailed you but got an error. anyway here's the reg cleaner i uses, this shit is good, don't stay without protection!

blog meter

Free Counter