Vid's

Selasa, 25 September 2007

havoc day

Adeii...pagi tadi miss Sahur...terlajak bangun kol 7 pagi. Sampai opis 2 branch buat hal le pulak. 1 kat Johor dan 1 lagi di Sandakan. Pueh aku troubleshoot via remote access, last-2 bukan Firewall problem...arghhh terasa buang karan je. Kat Johor, hub problem dan di Sandakan Streamyx issue...hampeh betul TMNet..main tukaq IP sesedap hati.

Tengahari aku YM dengan Baksoto dan aku kasi tau pasal blog aku nih...mintak pandangan. Last-2 dia mintak aku refer blog Sahabat lagi sorang...Vedd. Ini link diaorang:

Baksoto Blog : http://baksoto.blogspot.com/
Vedd Blog : http://vedd.blogspot.com/

Sempat jugak aku bertanya pasal digital camera...adeiii..rega buleh tahan gak. Teringin gak aku snap gambor, pastu post kat sini...apa yang aku ade cuma camera handphone jerk...takpe..pelan-2 (nasihat yg selalu aku dapat dari Baksoto)

Hari nie jugak aku miss berbuka pose ngan Family tersayang...gara-2 meeting sampai kul 6:30 p.m. Aku berbuka kat atas moto jerk dengan air soya + Popia - sedekah oleh tokey kedai "Wak Jimi"

Esok aku kena gi PJ - Kompakar sbb nak install CheckPoint Firewall untuk DR site Merchant Group. Adeii..letih le..jauh dari umah - posa plak tuh...kira aku buleh di kategorikan "Musafir" le...akekekek (Ini sume alasan jerk ahehehe).

Kalu motor aku buleh transform jadi moto kat atas tu BEST gak....hehehe...

Wokeh...nanti sambung lagik. Aku rasa cam nak tukar je format page nih...tapi tak tau camna...?

3 ulasan:

baksoto berkata...

tu biasa laa laut pasang surut ni kekadang ribut system mmg

vedd berkata...

hehe biasa la... kat tempat aku senyap/rilek/terkangkang 2-3 minggu, datang bala bapak besar sampai nak bukak mail seram... hehe

oNnyeh berkata...

hehehe...

blog meter

Free Counter